Harian Metro, 29 Jun 2008 - Norainon Othman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Mengulangkaji bab yang baru dipelajari, kembali semula meneliti bab lalu serta membaca bab akan datang adalah resepi kecemerlangan bekas pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Melati, Setapak, Janshir Khan Johan Batcha, 18.