Berita Minggu, 29 Jun 2008 - Mona Ahmad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Insentif terbaik untuk menjulang prestasi penyelidikan UPM ke tahap global dan mencuri perhatian sektor industri sekaligus mengesahkan status UPM sebagai universiti penyelidikan negara yang disegani dan dihormati