Berita Harian, 04 September 2008 - Rosniza Mohd Taha (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kebanyakan sekolah kini lebih komited dalam pengurusan kegiatan kokurikulum pelajar dengan memastikan setiap kegiatan diceburi direkod dan dinilai secara sistematik bagi melancarkan permohonan pelajar ke IPTA