Sinar Harian, 27 Jun 2008 - Rosnani Saad (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
Pertandingan tarian tersebut yang merupakan anjuran bersama Jawatankuasa Ko-Akedemik Tarian Daerah Klang dan Pejabat Pelajaran Daerah Klang diadakan untuk memberi peluang kepada pelajar untuk memupuk minat, memperkembangkan asas seni tari serta member