Kosmo, 24 Oktober 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Apa yang sempat dirakam lensa kamera ketika berkunjung ke Kampung Sungai Menyala di Negeri Sembilan ini adalah suatu yang biasa dilihat.