Berita Harian, 18 April 2008 - Abdul Rahman Sulaiman (NSTP, 2008)
Manusia perlu makan untuk hidup. Sebab itu apabilamuncul laporan bahawa dunia akan dilanda krisis makanan yang meruncing, semua orang gelisah dan biimbang. Malakanan ruji membabitkan 'survival' setiap individu yang bernyawa.