Berita Harian, 05 April 2008 - Mohd Feroz Abu Bakar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Hutan simpan Royal Belum yang terletak di BanjaranTitiwangsa, Hulu Perak adalah tempat tinggal Orang Asli dari suku kaum Jahai sejak sekian lama.