Berita Harian, 05 Jun 2008 - Ruzain Syukur Mansor (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Saya rasa mahusambung pelajaran ke peringkat ijazah, cikgu!" kata Cikgu Ramlah ketika berbual dengan pengetuaya. "Baguslah, saya sokong, selagi mampu danmempunyai semangat, teruskan,"balas pengetua.