Utusan Malaysia, 28 Jun 2008 - Herman Hamid (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Pelbagai pihak hari ini mempersoalkan motif sebenar Majlis Pengguam menganjurkan forum berhubung ketuanan Melayu apabila ahli panel yang ajan terlibat pada program itu terdiri daripada bukan Melayu.