Utusan Malaysia, 22 April 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Langkah dan cadangan untuk mengejutkan umur bersara penjawat awam dalam sektor perkhidmatan kerajaan harus teliti dan dikaji sedalam-dalamnya sebelum dilaksanakan. Setiap yang melibatkan perubahan dasar jika tersilap langkah, pasti membawa kesan buruk kepada kejaraan dan perkhidmatan yang diberikan.