Harian Metro, 19 November 2008 - Saipul Adli Mohamad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Gambar kejadian ngeri seorang lelaki warga Malaysia, Nordin Montong, 32, dibaham tiga harimau Bengal putih di Zoo Singapura mula tersebar luas di Internt.