Berita Harian, 28 Oktober 2008 - Mohd Feroz Abu Bakar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Hak keistimewaan orang Melayu dan Bumiputera seperti dalam Perkara 153 Perlembagaan Persekutuan akan terus dipertahankan walaupun berlaku perubahan kepimpinan negara pada Mac depan , kata Datuk Seri Najib Razak.