Berita Harian, 27 June 2008 - Azhar Abu Samah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kerajaan tidak pernah meminggir atau tidak membela nasib kaum bukan Bumiputera seperti sering dibangkitkan pembangkang, termasuk di dalam Dewan Rakyat, kata Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi, Datuk Noh Omar.