Sinar Harian, 07 November 2008 - Alang Azizah Mokhtar (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Orang ramai tidak seharusnya menyalahkan pihak berkuasa tempatan (PBT) semata-mata berikutan berlakunya banyak masalah membabitkan kebersihan, terutamanya pembuangan sampah secara tidak terkawal sehingga menimbulkan suasana persekitaran tidak bersih.