Harian Metro, 20 November 2008 - Petah Wazzan Iskandar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kedamaian dan keharmonian ditemani kicauan burung dan bunyi flora ditiup sepoi-sepoi angin pengalaman tidak padat dilupakan jika berada di Tasik Bandng, Lembah Belum, Grik di Hulu Perak.