Berita Harian, 23 Jun 2008 - Azmi Md Deros (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Agenda pembangunan Melayu tetap relevan sampai bila-bila.Selagi itulah semangat ini harus didiking sepenuhnya oleh parti politik yang dianggotai orang melayu.