Utusan Malaysia, 30 Jun 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Tindakan Majlis peguam mengadakan perbindangan secara terbuka mengenai hak-hak keistimewaan orang Melayu disifatkan sebagai penghinaan terhadap oarang Melayu.