Kosmo, 20 Oktober 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
"Kalau sehari Pak Tih tak bergeduk, rasanya macam kehilangan , macam orang bercinta tapi kekasih hati tak ada di depan mata," kata Hamid Abdullah, 48, disambut derai ketawa mereka yang hadir.