Utusan Malaysia, 23 Jun 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Jika seluruh warga Malaysia sentiasa kukuhkan fahaman di sebalik pepatah beringat sebelum kena, berjimat sebelum habis, sudahpasti kita tidak mudah gelabah dan 'naik minyak' dengan senario kenaikan harga barang kesan melonjaknya harga minyak di pasaran global.