Sinar Harian, 07 Oktober 2008 - Syairi Shaari (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Hujan lebat sejak jam 3 pagi menyebabkan kawasan perumahan Jalan Air Kolam Air, Jalan Ipoh dilanda banjir kilat pada Sabtu lalu.