Sinar Harian, 30 Oktober 2008 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Lebih 160 orang terbunuh apabila gempa bumi kuat melanda barat daya Pakistan semalam dengan memusnahkan ratusan rumah yang dibuat daripada tanah liat, kata pegawai-pegawai kerajaan.