Kosmo, 16 November 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Perubahan iklim bumi yang kian panas akhir-akhir ini akibat pembebasan gas karbon dioksida tidak menyebabkan planet itu kembali kepada zaman air batu.