Berita Harian, 11 Februari 2008 - Jalal Ali Abdul Rahim; Md Fuzi Abd Lateh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Saya berulang kali memanggil Nur Athirah dan Nur Intan Shareena yang masih terperangkap di bilik belakang, namnun tiada jawapan kedengaran.