Berita Harian, 05 Ogos 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Keadaan berjerebu di beberapa kawasan di negara ini dijangka berterusan untuk beberapa hari lagi dengan Tanjung Malim, Perak, mencatatkan kualiti udara tidak sihat sehingga jam 5 petang semalam.