Berita Minggu, 30 Jun 2008 - Jamhariah Jaafar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Rakyat wajar menganggap penstrukturan semula subsidi berikutan lonjakan harga minyak global sebagai satu 'hikmah', kerana ia bukan saja akan memaksa setiao orang belajar jimat malah secara langsung membantu mengurangkan pengeluaran karbon yang menjadipenyumbang utama kepada perubahan cuaca negara ini.