Sinar Harian, 30 Jun 2008 - Alang Azizah Mokhtar (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
RM0.10 untuk setiap sekilogram sampah umpama satu bonus bagi penduduk yang tahu menghargai nilai sampah yang kini bukan sekadar sampah kerana dengan menjualnya di Pusat Pengumpulan Sampah Secara Pandu Buang dan Pusat Kitar Semula di Jalan Meru Indah 20 ni, oranga ramai kini melihat sampah sebagai satu cara untuk menambah pendapatan.