Harian Metro, 06 Jun 2008 - Eirafael Sapi (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Seminggu sebelum meninggal, daddy pedan jaga diri baik-baik, sambil usap kepala saya, dady cakap kalau aku mati, apa jadi pada kamu nanti - Sazali