Kosmo, 17 Disember 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Orang ramai yang meminati alam semula jadi kini berpeluang menyaksikan himpunan 40,176 spesis flora dan fauna yang akan dipamerkan di Muzium Alam Semulajadi Putrajaya mulai September tahun hadapan.