Harian Metro, 23 Julai 2008 - Syah Rul Aswari Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Karnval Jualam Mega Malaysia (MMSC) 2008, promosi terhebat tahunan kembali lagi dengan pelancarannta dilakukan di limapusat beli-belah utama di Lembah Klang, baru-baru ini.