Sinar Harian, 07 Jun 2008 - Iwan Shu-Aswad Shuiab (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Flora dan fauna merupakan antara fokus utama bagi Kementerian Pelancongan yntuk memperkenalkan destinasi pelancongan alam semula jadi di Malaysia kepada masyarakat dunia.