Sinar Harian, 09 Ogos 2008 (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Ketua Pengarah Jabatan Keselamatan Jalan Raya (JKJR)m Datuk Suret Singh berkata, kamatian bagi penunggang dan pembonceng motosikal yang terlibat dengan kemalangan jalan raya merekodkan peningkatan ketara dalam tempoh setengah tahun ini.