Harian Metro, 05 Ogos 2008 - Faizatul Farlin Farush Khan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Rata-rata pengguna tidak bersetuju dengan kenaikan kadar tambang bas ekspres dan henti-henti yang dijangka diumumkan dalam masa terdekat ini, berikutan permintaan Persatuan Bas SeMalaysia (PMBOA).