Utusan Malaysia, 10 Jun 2008 - Mohd. Khuzairi Ismail (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Dalam mengahadapi tekanan ekoran kenaikan harga petrol sebanyak 78 sen berkuat kuasa 5 Jun lalu, rakyat terutamanya yang tinggal di bandar-bandar besar mencari pelbagai ruang untuk berjimat cermat.