Berita Harian, 29 November 2008 - Wan Faizal Ismayatim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2016)
Seorang pengusaha kantin sekolah mengaku tidak bersalah di Mahkamah Seksyen di sini, semalam, atas tuduhan merogol seorang wanita orang kurang upaya (OKU) di TanaH Merah, kira-kita dua minggu lalu.