Harian Metro, 23 Disember 2008 - Ahmad Saufi Mansor (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Bernafsu haiwan adalah perkataan paling sesuai untuk dua beranak, termasuk remaja 16 tahun yang ditahan polis selepas menodai seorang bayi perempuan baru berusia 20 bulan.