Harian Metro,23 Disember 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Helah seorang lelaki warga Afrika untuk membantu seorang wanita dengan membawangan keluar dari rumah kebajikan cuma perangkap semata-mata apablia mangsa dikurung dan dijadikan hamba seks selama seminggu.