Sinar Harian, 05 Ogos 2008 - Afdah Mujap (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Ibu bapa perlu menukar kaedah mereka dalam mendidik anak masing-masing supaya dapat menghindarkan mereka menjadi mangsa culik dan jenayah lain.