Harian Metro, 23 Julai 2008 - Zalifah Mohd Yatim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Sekali pandang mereka seperti sepasang kekasih dilamun cinta denagn menjadikan motosikal sebagai kenderaan untuk bersiar-siar di sekitar daerah ini.