Sinar Harian, 14 Julai 2008 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Cubaan seorang remaja lelaki yang meninggalkan motosikalnya sebelum cuba lari menyelamatkan diri daripada ditahan polis dalam sekatan jalan raya yang diadakan di sekitar Dataran Merdeka awal pagi semalam gagal apabila polis berjaya menahannya setelah megejar sejauh 50 meter