Berita Harian, 21 Oktober 2008 - Sharifah Salwa Syed Akil (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Sebanyak 3,822 kes demam denggi dikesan dari Januari hingga bulan ini di ibu negara dengan 1,606 daripadanya positif serta sembilan daripadanya membawa kematian.