Kosmo, 17 Disember 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Sejumlah1,273 kes demam denggi dengan tiga kematian dilaporkan dalam tempoh seminggu bermula 30 November hingga 6 Disember, menjadikan ia jumlah tertinggi kes dilaporkan dalam seminggu bagi tahun ini.