Sinar Harian, 02 November 2008 - Afdah Mujap (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Akibat daripada mudah percaya, seorang suri rumah terpedaya dengan dua lelaki sehingga dia mengalami kerugian hampir RM3000 apabila dipukau dalam satu kejadian di Desa mentari dekat sini, baru-baru ini.