Sinar Harian, 26 Julai 2008 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan sedang dalam proses memasang 496 kamera litar tertutup (CCTV) di 25 pihak berkuasa tempatan, termasuk di bandar-bandar besar dan pusat komersial seluruh negara.