Sinar Harian, 24 Julai 2008 - Mohd Zainuddin Surip (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Polis Marin Selangor berjaya menahan 19 pendatang asing tanpa izin (PATI) yang cuba diseludup keluar dari Malaysia melalui sebuah bot tukar barang di perairan Tanjung Harapan, di sini kelmarin.