Utusan Malaysia, 08 Oktober 2007 - Mohamad Abdullah (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Mengikuti perkembangan kisah Tee Hui Yee, seharusnya menyedarkan betapa kemanusiaan tiada sempadan agama, bangsa dan budaya.