Sinar Harian, 14 Oktober 2008 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Mungkin orang menyangka ia hanya sebuah pondok tumpangan untuk pekebun-pekebun berehat tapi sebenarnya menjadi tempat berlindung bagi keluarga S Kaniamah, 37. Kain baju bersidai di sana sini jelas menunjukkan rumah itu masih berpenghuni.