Utusan Malaysia, 21 Jun 2008 - Mohd. Khuzairi Ismail (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Hakiktanya tidak ada sesiapa pun di dunia ini yang ingin menjadi pelarian. Biar sesusah mana sekalipun kehidupan yang perlu ditanggung di bumi sendiri, ia jauh lebih baik dan bermaruah daripada menagih simpati di bumu orang.