Utusan Malaysia, 21 Jun 2008 - Abdul Rahim Anuar (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi memberi jaminan projek-projek rakyat khusunya berkaitan usaha membasmi kemiskinan tidak terjejas dalam kajian separuh penggal Rancangan Malaysia Kesembilan (RMK-9) yang akan dibentangkan pada sidang Dewan Rakyat minggu depan.