Sinar Harian, 07 November 2008 - Syairi Shaari (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Kerajaan Selangor berjanji akan berusaha meningkatkan pendapatan isi rumah dari EM741 sebelumnya kepada RM1,500 bagi menaikkan taraf ekonomi dan sosial rakyat negeri ini.