Berita Harian,03 Jun 2008
Rakyat Singapura, yang cuma dikenali sebagai Quek yang memakai selipar kelabu lusuh dan seluar pendek, dengan lahapnya memakan mee sayuran percuma di kantin tingkat dua di sebuah kuil di republik ini.